Restaurace
Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny
Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz
Úterý – Pátek
Sobota
Neděle
7.00 – 22.00
11.00 – 22.00
10.30 - 14.00
17. listopadu 413/1, Šumperk
OBĚD
5.11. - 8.11. | 11.00 - 14.00
Polévka
Bramboračka 7 | 9 v ceně hlavního jídla
Hovězí vývar, nudle, zelenina 1 I 3 I 9v ceně hlavního jídla
Hlavní jídlo
Čerstvé těstoviny s boloňským ragú, Gran Moravia 1 I 3 I 7 I 9
195
Vegetariánská musaka, feta 1 | 7
195
Pečená dýně a mrkev ořechové máslo, salát little gem, dresing z medu a citrónu 7 | 8 | 9
195
Vepřová panenka chimmichurri omáčka, pečené brambory, pyré bílých fazolí 7 | 9
275
Samostatná větší polévka
65
SNÍDANĚ
pondělí - pátek 7.00 - 10.00
Snídaně formou bufetu
Široká nabídka jídel i nápojů v ceně
250
HUSÍ HODY 8. - 9. 11. 2024
Pátek od 17:00 - 21:00 | Sobota: 11:00 - 14:00 a večeře 17:00 - 21:00
Menu I - Husí degustační menu
Kořeněné husí sádlo a buchta
Langoš, taveňák, karamelizovaná cibule, salát, petrželka
Husí zelňačka, pohanka, houby, srdíčka, zakysaná smetana
Roláda, kapusta plněná kaštany, řepové zelí, bramborový knedlík, rybíz, špek
Tartaletka, žloutkový krém, hrušky, karamel
CENA ZA MENU
1245
Menu II - 1/2 husy na pekáči pro 4 osoby OBJEDNÁVKY JIŽ NEPŘIJÍMÁME, VYPRODÁNO - OMLOUVÁME SE
1/2 husy
Karlovarský knedlík
Řepové zelí
Bramborové kluski
Husí omáčka
Šípková omáčka
CENA ZA MENU
1950 / pekáč pro 4 osoby
Menu pro děti
Kuřecí maso, omáčka a pečené brambory
145
Pstruh a pečené brambory
145
Nedělní BRUNCH
10.30 - 14.00
Menu
Ham ’n ‘eggs 1 | 3 | 7 | 10chorizo, hlíva, kváskový chleba
179
Chlebová placka 1 | 7 s cizrnovým hummusem, nakládaná zelenina
168
Jehněčí holandský řízek 1 I 3 I 7 I 9 I 10v housce, salát, hořčičná majonéza
198
Hovězí guláš 1 | 3 | 7 | 9 | 10napařovaný knedlík, červená cibulka
225
Loupák 1 I 3 I 7 I 8s lískooříškovým krémem a drobenkou
82
Polévka dne dle denní nabídky
65
Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.
Cukrárna
Sladká dvoutečka
Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.