Restaurace

OTVÍRÁME 20. 6. 2023!

Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny

Rezervovat stůl online

Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz

Otevírací doba
Úterý – sobota
14:00–22:00

V jednoduchosti je chuť.

S respektem k tradici i surovinám servírujeme českou kuchyni v moderním twistu tak, abyste vždy měli důvod vrácet se zpět.

Text tlačítka

V jednoduchosti je chuť.

Přijďte ochutnat současnou českou kuchyni. U nás je jednoduchost a chuť na prvním místě.

Rezervovat stůl

Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.

Jan Malý / šéfkuchař

U jednoho stolu

Mimo tradiční servírování si naše jídla můžete vychutnat s přáteli také ve sdíleném menu.

Zážitek z ohně

Pro přípravu našich jídel rádi využíváme oheň legendárního grilu Josper. Pokrm tak získá nezaměnitelnou strukturu, chuť a šťavnatost, čehož nelze žádnou jinou úpravou dosáhnout.

Atmosféra večera

Užijte si kulturu gastronomie v ambientní atmosféře, kterou pro PERK navrhlo studio Lucie Koldové. Jídlo připravené v otevřené kuchyni, přátelská obsluha, dobré víno, míchané nápoje a dezerty z naší cukrárny, to je večeře v PERKu.

Sladká dvoutečka

Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.