Restaurace
Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny
Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz
Úterý – Pátek
Sobota
Neděle
7.00 – 22.00
11.00 – 22.00
10.30 - 14.00
17. listopadu 413/1, Šumperk
Vánoční a novoroční otevírací doba
Restaurace:
22.12. 10:30 – 14:00
23.12. – 26.12. zavřeno
27.12. 11:00 – 22:00
28.12. - 30.12. 07:00 – 22:00
31.12. 07:00 – 02:00
1.1. 10:30 – 14:00
2.1. – 6.1. zavřeno
OBĚD
10.12 - 13.12 | 11.00 - 14.00
Polévka
Rajská, tarhoňa 1 I 3 I 7 I 9v ceně hlavního jídla
Česnečka, kroupy, libeček 1 I 9v ceně hlavního jídla
Hlavní jídlo
Plněný knedlík vepřovým masem červené zelí, karamelizovaná cibule 1 I 3 I 7 I 9
195
Vegetariánské lasagne rajčatová omáčka, lilek, cuketa, sýr Gran Moravia 1 I 3 I 7 I 9
195
Salát s řepou a pohankou salát, dresing z modrého sýru 7
195
Hovězí Stroganoff dušená rýže, žampiony, kyselé okurky 7 I 9 I 10
298
Kachní stehno řepové zelí, bramborový knedlík a růžičková kapusta 1 I 3 I 7 I 9
355
Samostatná polévka
65
MENU Á la carte
úterý - pátek 17.00 - 21.00 | sobota 11.30 - 14.00 | 17.00 - 21.00
Malá jídla
Kváskový chleba na ohni 1 | 3 | 7 | 10kořeněné máslo se sádlem, náš taveňák z farmářského sýru
95
Hovězí tatarák 1 | 3 | 7 | 10smažené brambory, hořčičná majonéza, šalotka, okurky, iberico špek
235
Kachní kaldoun 1 | 3 | 7 | 9 kuřecí játrový knedlíček, libeček, tarhoňa
166
Dvě | čtyři lokše 1 | 4se smaženým nakládaným kaprem, rebarbora, listová petržel s červenou cibulí a koprem
186 | 268
Šneci z farmy Vlkoš 1 | 7 I 9 I 10s bylinkovým máslem, kořenová zelenina, kozí rohy, kvásková topinka na ohni
235
Velká jídla
Smažené krokety 1 I 3 I 7 I 8 I 9s kroupami a pečenou dýní, pecorino, nakládaná dýně
285
Plněný knedlík 1 | 3 | 7 houbové ragú, kefírová omáčka s kmínem, žampiony, libeček, lišky
287
Sumec 1 | 3 | 4 | 7koprová rybí omáčka, krupicové noky, kedlubna na kyselo
385
Kachní stehno 1 I 3 I 7 | 9 I 10řepové zelí, šípková omáčka, opečený karlovarský knedlík a kaštany
385
Kuře na paprice 1 | 3 | 7 | 9 omáčka z pečených paprik, tvarohové noky, kapusta na ohni, brynza
353
Hovězí vysoké žebro 1 I 3 I 7 | 9 rajčatová a chimmichurri omáčka, červená cibule, cuketa, naše bramborové krokety
448
Telecí řízek Cordon Bleu 1 I 3 I 7bramborová kaše, hnědé máslo, pažitka
448
Steak z hovězí roštěné na ohni 7 I 9grilovaná zelenina, hovězí omáčka, smažené lisované brambory, houbové pyré
738
Ochutnejte Perk Pěti chodové degustační menu Šneci a topinka | Kapr na lokši, rebarbora, petržel | Kroupová kroketa, dýně, lískové ořechy | Roštěná, brambory, zelenina | Kokina
987
Cukrárna
Kokina set tří malých sladkých jednohubek 1 | 3 | 7
146
Naše zmrzliny | Sorbety Dle denní nabídky
76
Dětská jídla
Telecí řízek, bramborová kaše 1 I 3 I 7
145
Ryba a pečené brambory, koprová omáčka 1 I 4 I 7
145
SNÍDANĚ
pondělí - pátek 7.00 - 10.00
Snídaně formou bufetu
Široká nabídka jídel i nápojů v ceně
250
Nedělní BRUNCH
10.30 - 14.00
Menu
Chleba ve vajíčku 1 | 3 | 7 | 10salát, slanina, rajčata, hořčičná majonéza
169
Vejce do skla 1 | 3 I 7 pěna ze sýru Gran Moravia, hrášek, kváskový chleba
165
Hovězí hrudí v briošce 1 I 3 I 7 I 9 I 10zelný salát, zauzená povidla naše hranolky, hořčičná majonéza
245
Špecle a brynzová pěna 1 | 3 | 7 | 9 salátek z hladkolisté petržele a červené cibule, pažitka
195
Krupicová kaše 1 I 7 I 8meruňková marmeláda, hnědé máslo, karamelová pohanka
132
Polévka dne dle denní nabídky
65
Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.
Cukrárna
Sladká dvoutečka
Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.