<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-W5G78B14D6"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5G78B14D6'); </script> <script> (function(h,o,t,j,a,r){h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)};h._hjSettings={hjid:3677243,hjsv:6};a=o.getElementsByTagName('head')[0];r=o.createElement('script');r.async=1;r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv;a.appendChild(r);})(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');</script> <script type='text/javascript'> window.smartlook||(function(d) { var o=smartlook=function(){ o.api.push(arguments)},h=d.getElementsByTagName('head')[0]; var c=d.createElement('script');o.api=new Array();c.async=true;c.type='text/javascript'; c.charset='utf-8';c.src='https://web-sdk.smartlook.com/recorder.js';h.appendChild(c); })(document); smartlook('init', 'cc7e9ba7ca0f7c9b505a1878a7b6a00b98187746', { region: 'eu' }); </script>

Restaurace

Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny

Rezervovat stůl online

Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz

Otevírací doba
Úterý – Sobota
Kuchyň
11.30–22.00
11.30–14.00|17.00-21.00

28. 11. - 1. 12.

Polévka dne

55 Kč

Telecí Stroganoff, smažené brambory s libečkem a uzenou paprikou 1, 7, 9, 10

245 Kč

Paprikový lusk s mletým vepřovým masem, rajská omáčka, knedlík 1, 3, 7, 9, 10

185 Kč

Pečené zelí, houbová omáčka a smažená pohanka 1, 7, 9

175 Kč

Malá jídla

Jehněčí brzlík s květákem, drožďová omáčka, opečený amaranth a mák 1,7,9,10

245 Kč

Smažený nakládaný kapr na lokších, rebarbora, petrželkový salát s červenou cibulí a koprem 1,4

225 Kč

Rybí smetanová polévka, sušená a zelená kvašená rajčata, brioška 1, 3, 4, 7, 9

135 Kč

Kváskový chleba na ohni, kořeněné máslo se sádlem, taveňák z farmářského sýru 1, 3, 7, 10

125 Kč

Velká jídla

Grilovaný topinambur a pórek, bramborová pěna, pažitka, lískové ořechy, pošírované vejce a  vyzrálý kozí sýr 3,7,8,9

285 Kč

Grilované papričky plněné kukuřicí, papriková marmeláda, libeček a kukuřičná pěna 9,10

265 Kč

Pstruh, bramborové noky a kedlubnové zelí, rybí omáčka se zeleným pepřem, kopr 1,3,4,7,9

385 Kč

Kuřecí supreme, brambory a růžičková kapusta s hnědým máslem, kapary 7,9

385 Kč

Jehněčí pečená kýta, jehněčí ragú na rajčatech, plněná těstovina a nakládaná rajčata 1,7,9

425 Kč

Vepřová pluma, meruňky, grilované mrkve, hořčice v medu 7,10

455 Kč

Telecí hřbet, pečené brambory a topinambur, bramborová pěna, brynza 1,3,7,9

565 Kč

Dětská jídla

Kuřecí z grilu, brambory s pažitkou, kuřecí omáčka 7, 9

135 Kč

Bramborové noky a omáčka ze sýru Gran Moravia, pažitka 1, 7

135 Kč

Cukrárna

Mražený žloutkový krém s mákem, pěna z bílků a třešně v rumu 10

135 Kč

Kokina 1, 3, 7, 8tři malé zákusky

125 Kč

Dezerty z naší vitríny vyberte si z každodenní nabídky čerstvých dezertů od našich cukrářek

Ochutnejte více

Kváskový chleba a náš tavený sýr

Jehněčí brzlík, květák, droždí

Grilovaná mrkev, lískové ořechy, meruňka, brynza

Telecí, topinambur, jablko, hořčice

Mák a třešně

800 Kč

Ochutnejte ještě více

Kváskový chleba a náš tavený sýr

Lokše s kaprem, rebarbora, petržel, červená cibule

Řepa, mák, cibule, kopr

Jehněčí brzlík, květák, droždí

Grilovaná mrkev, lískové ořechy, meruňka, brynza

Telecí, topinambur, jablko, hořčice

Mák a třešně

1150 Kč

V jednoduchosti je chuť.

Přijďte ochutnat současnou českou kuchyni. U nás je jednoduchost a chuť na prvním místě.

Rezervovat stůl

Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.

Jan Malý / šéfkuchař

U jednoho stolu

Mimo tradiční servírování si naše jídla můžete vychutnat s přáteli také ve sdíleném menu.

Zážitek z ohně

Pro přípravu našich jídel rádi využíváme oheň legendárního grilu Josper. Pokrm tak získá nezaměnitelnou strukturu, chuť a šťavnatost, čehož nelze žádnou jinou úpravou dosáhnout.

Atmosféra večera

Užijte si kulturu gastronomie v ambientní atmosféře, kterou pro PERK navrhlo studio Lucie Koldové. Jídlo připravené v otevřené kuchyni, přátelská obsluha, dobré víno, míchané nápoje a dezerty z naší cukrárny, to je večeře v PERKu.

Sladká dvoutečka

Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.